Moniz a Győrt szidta!
2013. május 12. írta: Tibi5000

Moniz a Győrt szidta!

Richardo Moniz, a Ferencváros holland vezetőedzője ugyan tiszteli a jelenleg első helyezett Győrt, de szerinte nem bajnok csapathoz méltóan játszanak, és nem vár nyílt játékot a mai meccstől. Ugyanilyen hozzászólást tett közzé Marco Rossi is, a Honvéd menedzsere, aki a Ferencvárost tartja a mostani bajnokság legjobb csapatának.

Az elmúlt időszakban többször is hibáztunk, így elveszítettük annak a lehetőségét, hogy a sorsunk a saját kezünkben legyen. Azzal azonban, hogy idegenben győztünk a Paks ellen, ismét mi alakíthatjuk a jövőnket. Amennyiben ugyanis az utolsó négy bajnokinkat megnyerjük, úgy vélem, mindenképpen odaérünk az Európa Ligát jelentő harmadik helyre. A Győrtől nem számítok nyílt futballra vasárnap, azt gondolom, nem úgy játszanak, mint egy bajnokcsapat. Természetesen az ő futballstílusukat is tiszteljük, azonban a mi filozófiánk teljesen más. Plusz motivációt nem az jelent, hogy ellenfelünk áll a bajnokság élén, hanem, hogy a mi stílusunk legyőzze a Győrét – mondta Moniz a fradi.hu-nak.

(Forrás: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr255296564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása