Iksz lett a nagy rangadó vége!
2013. április 14. írta: Tibi5000

Iksz lett a nagy rangadó vége!

1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Győr, így apránként egyre közelebb jut a bajnoki cím megszerzéséhez. Ami azt illeti, a hazaiak végül is örülhettek a döntetlennek, mert mind az első, mind a második félidőben többet veszélyeztetett a vendég csapat, sőt, Tóth Balázs góljával egy rövid ideig vezettek is, de Djordje Kamber góljával végül egy 1-1-et hoztak ki a meccsből.

Az első vendég helyzetre csak 7 percet kellett várni, ugyanis Kovács hatalmas helyzetet mulasztott el, ám Stevanovic ügyesen védett. Azért a Győrről sem szabad megfeledkezni, az első félidő közepén ők is hatalmas helyzetet mulasztottak el.

A Vidi mindössze három percig örülhetett Tóth góljának, a Győr ahelyett, hogy elaludt volna a bekapott gól után, inkább felélénkült, ezt az is mutatja, hogy gyorsan egyenlíteni tudtak.

Ezután még mindkét részről voltak helyzetek, de végül nem született több gól, így beállt a végeredmény: 1-1. Ez azt jelenti, hogy a Győr simán vezeti egy csomó ponttal az MTK előtt a bajnokságot, a székesfehérvári csapat pedig maradt a harmadik.

(Fotó: vidi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr565222854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása