Ria! Ria! Hungária!
2013. március 22. írta: Tibi5000

Ria! Ria! Hungária!

Nagyobb izgalommal várjuk ezt a meccset, mint egy Olimpiát. A Magyaroknak nagyon fontos mérkőzés lesz ez a mai, azon kívül, hogy Szabics elmondása szerint nem ez a találkozó fogja eldönteni, hogy Magyarország kijut e a világbajnokságra, vagy sem?

Először is lássuk mit nyilatkoztak a szövetségi kapitányok:

„A hazai pálya előnyét akkor is szeretnénk érvényre juttatni, ha a közönséget kénytelenek leszünk nélkülözni. A játékosok hozzáállását úgy látom az edzéseken, a közös megbeszéléseken, hogy nagyon kiélezett helyzetben vannak, mindenki átérzi, mekkora felelőssége van, nemcsak a válogatottal, hanem az egész magyar labdarúgással szemben is. Úgyhogy szeretnénk bravúrosan szerepelni. Nyilván egy ilyen fegyelmezett csapattal szemben, mint a román, nehéz lesz eredményesnek lenni, de meggyőződésem, hogy a támadó harmadban meglévő képességeink mentén erre megvan az esélye a csapatnak, és ezt sikerül is érvényre juttatnunk.” Egervári Sándor

„Nagyon fontos meccs lesz a holnapi mind a két válogatottnak. Jó játékot és jó eredményt várok a román csapattól. Sajnos nem a legjobb körülmények között kell majd játszanunk. Nem lesznek nézők, ezzel a döntéssel nem értek egyet, és az időjárás sem túl kedvező. De nem érdekel a pálya talajának minősége, csak az, hogy megszerezzük a három pontot.” Victor Piturca

1. Hollandia 4 4 0 0 13:2 12
2. Magyarország 4 3 0 1 10:5 9
3. Románia 4 3 0 1 8:4 9
4. Törökország 4 1 0 3 4:6 3
5. Észtország 4 1 0 3 1:6 3
6. Andorra 4 0 0 4 0:13 0
 

Vagyis mindenképpen meg kéne verni a románokat, hisz csak gólátlag miatt vagyunk jobbak.

Magyarország első Világbajnoki selejtező mérkőzésén idegenben 0-5-re nyert Andorra ellen, második mérkőzésén otthon kikapott Hollandiától 1-4-re, majd az Észtek ellen még behúzott egy gólt Egervári Sándor csapata. Utolsó találkozóján a Törököket verte 3-1-re. A románoknál csak annyi a változás, hogy a Törököktől és az Észtektől is kikaptak. 

További mérkőzések:

2013március 22. Andorra Andorra 19:15 Török Törökország
2013március 22. Hollandia Holland 20:30 Észt Észtország

Szurkoljunk együtt a Magyaroknak! 

HAJRÁÁÁ!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr955162985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása