Kitervelt gyilkosság vagy véletlen baleset?
2013. február 28. írta: Tibi5000

Kitervelt gyilkosság vagy véletlen baleset?

Megmondom őszintén, azért nem írtam eddig a sztoriról, mert valójában nekem is el kellett dönteni a dolgot, vajon kitervelt gyilkosság vagy véletlen baleset volt a Dél-Afrikai származású Oscar Pistorius ügye, aki a fürdőszobában lelőtte barátnőjét, Reeva Steenkampot.

Miután gondolkodtam egy pár napot az ügyben, és azért több pletyka is előállt erről, mint például az, hogy Pistorius azért ölt, mert megtudta, a barátnője terhes, ami egyébként nem igaz. A paralimpiai bajnokot Jőnius 4-ig szabadlábra helyezték, óvadék ellenében.

A vád szerint előre eltervelt gyilkosság volt az egész, ám Pistorius szerit modell barátnőjét betörőnek nézte, ezért lőtte le. Később bebizonyították, hogy az ágyban Reeva feküdt pár perccel a a tragédia előtt, ezért nem nézhette betörőnek, de a rendőrségnek még ez sem biztos nyom.

Egyébként a műlábbal futó hatszoros paralimpiai bajnok Pistorius nem kevesebb mint 25 millió forintnak megfelelő randért elengedte.

Családja hisz a futónak, valamint a férfi azt elismerte, hogy ő lőtte le három évvel idősebb barátnőjét, aki egyszer a 100 legszexibb nő között volt, de betörőnek nézte.

Azóta egy csomó hír és pletyka vette kezdetét az üggyel kapcsolatban, aminek persze a fele sem igaz, de azért mi a valós belőle?

vad2istvan_belso_107.jpg

Reeva ekkor még nem tudta, hogy pár nappal később már nem egy bábút, hanem őt érik lövések.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr545110430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása