Újra balhéba keveredett Mourinhó!
2013. január 11. írta: Tibi5000

Újra balhéba keveredett Mourinhó!

Igen, már megint. José Mourinho, a Real Madrid mestere éppen, szépen nyugodtan sétált testőrével és családjával egy plázában, amikor egy elvetemült rajongó oda ment hozzá, majd perceken át könyörgött, hogy csináljon Mourinho vele egy fotót.

Ezzel nem is lenne semmi baj, bár az illetőnek elég nagy bátorsága lehet, ha Mourinhót, az alvó oroszlánt így felébreszti, főleg, hogy testőre mellett volt. Tehát pár percig piszkálta egy közös kép miatt, de a portugál csak nem akart belemenni.

És előjött belőle az igazi oroszlán. Először csak durva szavakkal próbálta elküldeni a rajongót, de az csak nem ment el, és tovább nyaggatta Mourinhót. 

Az állítások szerint, miután a portugálnál minden pohár betelt, néhányszor meg is rúgta a rajongót. Ezt persze nem tudták figyelem nélkül hagyni, a testőr ezután a földre nyomta a fényképkérő rajongót, majd további néhány rendőr is odament.

A Real Madrid edzője állítása szerint nem rúgott bele, csak a testőre teperte le, de ő egy ujjal sem ért hozzá. Valószínűleg az volt az utolsó csepp a mesternél, amikor a rajongó beváltotta az ígéretét. Fényképet csinált róla.

vad2istvan_belso_72.jpgMourinhó a balhé után. Elég feldúlt!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605013173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása