Megvan Dárdai végleges kerete!
2014. november 04. írta: Tibi5000

Megvan Dárdai végleges kerete!

Kihirdette Dárdai Pál, a magyar válogatott ideiglenes szövetségi kapitánya a Finnország elleni Európa-bajnoki keretet, ami nem bővelkedik meglepetésekben, egy azonban mégis szemrevaló lehet: Poór Patrik is meghívót kapott, aki a Győri ETO és a Liverpool akadémiáján is előfordult. Ugyan nem a bő keretben, hanem a szűkített listában szerepel a játékos.

Csak néhány nevet mondok, de nincs a keretben például Rudolf Gergely, Korhut Mihály, Halmosi Péter, Laczkó Zsolt, és Vécsei Bálint is.

Természetesen kettő edzőtábor is lesz a mérkőzés előtt, hiszen a finnek elleni rangadó nagyon fontos lesz a selejtező során, főleg akkor, ha Románia kikap ellenfelétől, az eddig hibátlan Észak-Írországtól.

Dárdai Pál kerete:
Kapusok:
 Bogdán Ádám (Bolton Wanderers – Anglia), Dibusz Dénes (Ferencváros), Király Gábor (Fulham – Anglia)
Védők: Fiola Attila (MVM-Paks), Forró Gyula (Újpest FC), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (Diósgyőri VTK), Lang Ádám (Győri ETO FC), Pintér Ádám (Levadiakosz – Görögország), Poór Patrik (MTK Budapest), Varga József (Debreceni VSC-Teva)
Középpályások: Elek Ákos (Diósgyőri VTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Kalmár Zsolt (RB Leipzig – Németország), Kovács István (Videoton FC), Simon Ádám (Videoton FC), Tőzsér Dániel (Watford – Anglia)
Támadók: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva – Oroszország), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország), Nikolics Nemanja (Videoton FC), Priskin Tamás (Győri ETO FC), Simon Krisztián (Újpest FC), Stieber Zoltán (Hamburger SV – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim – Németország)

Ha ránézünk a tabellára, még semmi sincs veszve, a csoport meglepetése azonban a 9 pontos Észak-Írország, de Románia ellen valószínűleg őket is megfogják izzasztani.

De nekünk sem lesz egyszerű dolgunk a finnek ellen, ők egy hellyel előrébb állnak a ranglistán, de ugyanúgy 4-4 pontot birtokol mindkét együttes. Így tehát tényleg létfontosságú a három pont, hiszen nem a döntetlenre fogunk hajtani.

Kép: sport365.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr456864757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása