Voltak események a mostani fordulóban is!
2013. június 01. írta: Tibi5000

Voltak események a mostani fordulóban is!

   Nagy tétje ugyan már nem volt az utolsó fordulóknak, de egy utolsó nagy kérdés dőlt el, hogy a Honvéd bronzérmes lesz e a 2012/13-as szezonban a csapat, hát az.

Az MTK csapata meglepő könnyedséggel verte el a Debrecent, szerzett gólt pesti részről Kis, Kanta és Vass, a debreceni oldalról pedig Bódi, de ez már nem osztott nem szorzott.

   A már bronzérmes csapatnak már az is elég volt, hogy Szombathelyen döntetlent állítson be, de meg kell hagyni, jobban kezdte a mérkőzést a Honvéd, az első negyedórában, megérdemelten gólhoz is jutott Vernes segítségével, ezzel volt 0-1.

   A második félidőben is voltak helyzetek, de a Haladásnak még sikerült egyet rúgnia az első játékrészben. Ez a gól már nem szegte a budapestiek kedvét, hisz a Lanzafame nélkül felálló csapat végül megelőzte a Debrecent.

   Haladás – Honvéd 1-1 (Simon Á. 30., ill. Vernes 14.)

(Kép: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr415339406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása