Priskin Tamás interjú (A Képes Sport készítette Priskin Tamással az interjút)
2012. november 16. írta: Tibi5000

Priskin Tamás interjú (A Képes Sport készítette Priskin Tamással az interjút)

KS: Nincs nagy formában a csapatod...

PT: Sajnos igaz, pedig nem kezdtük rosszul a bajnokságot, szoros meccset tudunk játszani a Rubinnal és a Szpartakkal is, aztán 5-0-ra vertük a Tyereket, amely jelenleg a hatodik. Már nem is tudom hány meccse nem nyertünk.

KS: Én tizenegy bajnokit számoltam.

PT: Mi tíznél abbahagytuk, meguntuk, hogy hónapok alatt nem sikerült győzni.

KS: És a fennmaradó időben inkább az okokat keresitek?

PT: Kerestük, és még mindig kutakodunk, mert a sok peches és rossz mérkőzés megtörte az önbizalmunkat. Hiszem, ha egy meccset sikerülne végre megnyerni, visszatérne a szezon elején mutatott formánk.

KS: Volt már részed ilyen negatív sorozatban?

PT: Nem emlékszem rá, hogy ilyen hosszan győzelem nélkül maradt volna bármelyik korábbi csapatom. Ezt a sorozatot nehéz elfogadni, és még nehezebb így készülni hétről hétre, de szerencsére az öltözőben senkin nem uralkodott még el a pánikhangulat. Feszültek vagyunk, de nem tett minket tönkre ez a széria, úgyhogy megyünk tovább előre.

KS: Számodra az is jó hír, hogy az eredménytelenség ellenére az edződ folyamatosan játéklehetőséget ad.

PT: Az idényben eddig csak három meccset kellett kihagynom, azokat is sérülés miatt, a többi találkozón kivétel nélkül játszhattam, de ezért dolgozom az edzéseken.

 

 

vad2istvan_belso_18.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr844910711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása