Bundesliga-statisztika
2012. szeptember 02. írta: Tibi5000

Bundesliga-statisztika

Összeszedtem a Bundesliga legdrágább játékosait, az aranyesélyest, és összesítésbe mindent, amit a német fociról tudni kell, tudni érdemes.     

Az aranyesélyes a Dortmund és a Bayern mellett a Wolfsburg. Nem mintha első helyet várnánk el tőle, viszont érdemes lesz odafigyelni rájuk, ugyanis érkezett hozzájuk Ivica Olic, Bas Dost, Naldo, Diego, és Simon Kjaer is. Első mérkőzésén 0-1-re nyert, a Stuttgart ellen Bas Dost góljával, (a 90. percben). És most a drágaságra. (Bocs, "és"-el nem kezdünk mondatot). Szóval a Bundesliga legdrágább játékosa, aki Mario Götze és Mats Hummelset is túltette, nem más, mint, Franck Ribéry a maga 42 millió eurójával. Egyébként a Bundesliga az egyik legspórolósabb liga, csak a spanyol liga tudta ezt megelőzni. Most pedig a távozókra. Távozott a Dortmundból Kagava Sindzsi aki a Manchester Unitedbe folytatja pályafutását.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr284731975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása