A blog hamarosan újraindul!
2015. július 16. írta: Tibi5000

A blog hamarosan újraindul!

Sajnos március óta nem volt alkalmam hírekről tudósítani nektek, rengeteg dolog összejött és egy másik blogot is nyitottam teljesen más kategóriában, de a lényeg az, hogy néhány hónapon belül, sajnos pontos dátumot még nem tudok, de egy teljesen megújult külsővel és sok más új tartalommal jelentkezik a Sport-Király.

Mindennél több élő közvetítés, mindennél több sporthír, legyen az foci, kézilabda, vízilabda, kosárlabda, de hajnalig itt lehetnénk, ha tovább folytatnák a sportágak felsorolását, amikről majd írni fogok. 

Mint már mondtam, időpontot még nem tudok, reményeim szerint szeptemberre már tökéletesen működni fog az oldal, de akár előbb is, mindenesetre azon nyomban, hogy megtudom, elindítom a visszaszámlálást és reméljük az új Sport-Király is ugyanolyan sok ideig fog működni, mint a régi. :)

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr97632866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása