A Barcelona nem igazolhat 2016-ig!
2015. január 05. írta: Tibi5000

A Barcelona nem igazolhat 2016-ig!

Miután felocsúdtunk, hogy miféle furcsa hatos lottó számokat húztak ki, még egy meglepő és megdöbbentő hírt közöltek a minap, ami ugyan egy kicsit más tészta, de durvának durva. A Barcelona csapatát egészen 2016-ig kizárták az átigazolási piacról, miután a CAS, azaz a nemzetközi Sportdöntőbíróság elutasította a katalánok fellebbezését. 

Ha érdekelnek a részletek, kattints a "Tovább" gombra!

Ezzel azonban még koránt sincs vége a büntetésnek: továbbá 450 000 svájci frankra, valamint hivatalos megrovásban részesítette a klubot, azok után, miután megsértették a fiatalkorú játékosok regisztrációjára vonatkozó szabályokat - értesült a Nemzeti Sport.

Se ki, se be?

A kitiltás értelmében a Barcelona ugyan eladhat, de nem vehet játékosokat az átigazolás piacról a januári és a nyári időszakban. A csapat természetesen fellebbezett az egyébként is súlyos döntés miatt, a fáradozás azonban hiábavaló volt, a a katalánok ezért félig megbénultak ebben az időszakban. 

Már csak az a kérdés, hogy ki tudják e ezt a "bénulást" használni az ellenfelek? 

Kép: Action Images

Értesülés: Nemzeti Sport Online

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr557045241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása