Gerrard otthagyja a Liverpool-t?
2014. október 31. írta: Tibi5000

Gerrard otthagyja a Liverpool-t?

Steven Gerrard elég meglepő kijelentést tett, legalábbis én biztosan nem számítottam rá: történt ugyanis, hogy a liverpooli játékos kész elhagyni a csapatát, ha az már nem számít rá a közeljövőben. Továbbá azt is elmondta, hogy az idény végén biztos, hogy nem vonul vissza. 

A játékos valószínűleg azért tette ezt az indulatos kijelentést, mert hamarosan lejár a szerződése a Pool-lal, és még mindig nem keresték meg szerződéshosszabbítással. A 34 éves játékos egy nappal ezelőtt mondta egy interjúban, hogy az idény végeztével biztos, hogy nem fog visszavonulni, és akkor sem esne kétségbe, ha esetleg nem hosszabbítana vele jelenlegi csapata: keresni fog másikat.

„Nem vonulok vissza a nyáron. A következő idényben is játszom majd. Várunk, és meglátjuk, hogy ezt a Liverpoolban teszem-e vagy máshol. Ez a Poolon múlik, tőle függ, hol futballozom a következő évadban" - árulta el a Liverpool egyik legjobbja.

A szabályok szerint  Steven Gerrard már januárban aláírhat más csapathoz, ha addig nem hosszabbít vele jelenlegi együttese. 

A játékos gyakorlatilag megfenyegette a klubját, és hogy lesz e ennek válasza, az hamarosan kiderül.

hqdefault.jpg

 

Kép: www.liverpoolecho.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr466853077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása