Botrányt csinált a sajtótájékoztatón a Granada edzője
2014. október 31. írta: Tibi5000

Botrányt csinált a sajtótájékoztatón a Granada edzője

A különös esetek folytatódnak a labdarúgás körül, miután Jürgen Klopp-nak gyakorlatilag szerelmet vallottak, most egy újabb érdekes eset történt a foci nagy világában. Joaquín Caparrós, az 59 éves tréner a Granada együttesét vezeti, és úgy kiakadt a bajnoki előtti sajtótájékoztatón, hogy cafatokra tépte a Marca spanyol újság címlapját.

Caparrós szerint teljesen átírták a nyilatkozatát, és nem azt mondta, amit leírtak az újságban. „Csak azt kérem, ne gázoljanak át rajtunk" - ez állt a Marca címlapján, amitől az edző annyira ideges lett, hogy eltépte a fent nevezett újságot. Az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy a Marca köztudottan Real Madrid szimpatizáns, és valószínű, hogy ilyet egyetlen edző sem mondana.

„Van annyi tapasztalatom, hogy ne olvassam el az ilyen cikkeket és ne figyeljem az elektronikus sajtót, de az ilyen főcím mellett nem lehet elmenni.  Ki hiszi el, hogy ilyet mondok egy bajnoki előtt? Ki képzeli azt, hogy így motiválja egy edző a játékosait?" - kelt ki magából az egykoron játékosként is tevékenykedő Caparrós, aki bár a Real Madrid-ban nevelkedett, edzőként sokkal sikeresebb volt.

„Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok ajándékozó típus, még a saját apámnak sem szoktam ajándékot venni, akit a legjobban szeretek, és aki a mennyből néz le rám – folytatta a játékosként a Real Madridban nevelkedett Caparrós aki azonban a pályán közel sem volt annyira jegyzett, mint a kispadon.  Évtizedek óta dolgozom a labdarúgásban, és az ilyen főcímek még mindig kikészítenek. Ezek után hogy menjek be az öltözőbe? Hogy nézzek a játékosaim szemébe? Megtárgyaltuk már ezt a csapattal, de borzasztó, hogy ilyen hazugsággal akarják bomlasztani a Real következő ellenfelét."  

 

A Granada jelenleg a 14. helyen áll a tabellán, szombaton 16 órakor fog szembe nézni a Real Madrid csapatával. Előre jól kezdődik már ez a meccs..

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr36852601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása