11-esekkel kapott ki a Honvéd a Magyar Kupában
2014. október 30. írta: Tibi5000

11-esekkel kapott ki a Honvéd a Magyar Kupában

A Magyar Kupa 4. fordulójában a Ferencvárosi TC-Honvéd mérkőzésen nem dőlt el rendes játékidőben a mérkőzés, sőt, a kétszer tizenöt perces hosszabbítás során sem sikerült dűlőre jutnia a két csapatnak, úgyhogy jöttek a 11-esek, ahol nagy nehézségek után is, de a Ferencváros nyert. 

Ha valami izgalmas mérkőzést néztetek meg tegnap, az garantáltan nem az FTC-Honvéd volt, tekintve azt is, hogy másfél óra játék után egyetlen gól sem esett, de mint már mondtam, a hosszabbítások sem segítettek, a büntetők viszont a zöld-fehéreknek kedvezett, 1-3 lett a végeredmény.

Gera, Csukics, és Nagy Dominik is betalált a büntetőpárbaj során, de nagyban köszönhető Dibusznak is, aki Hidi lövését is hárítani tudta.

 

Ha érdekelnek a részletek, kattints a "Tovább" gombra!

„Nem mindig a jobb csapat nyer meg egy ilyen kiélezett kupamérkőzést, ezt el kell ismerni. Tudjuk, hogy nem nyújtottunk jó teljesítményt, de nagyon örülünk a továbbjutásnak. Az elmúlt mérkőzések alapján azt gondoltam, jobban futballozunk majd a Honvéd otthonában, mindenesetre keményen hajtottak a fiúk. Le kell törölnünk az izzadtságot, és meg kell köszönnünk Dibusz Dénesnek, hogy ilyen parádés védésekkel hozzásegített minket a sikerhez" - mondta a Ferencvárosi TC vezetőedzője, Thomas Doll a fradi.hu-nak.

 

„Nem bánom, hogy éppen a Ferencváros elleni kupamérkőzéssel kezdek, vallom, egy honvédosnak mindig jobb egy nagy rivális ellen futballozni, mint teszem azt egy kisebb vidéki együttes ellen. Szeretem a kihívásokat, a jelentős feladatokat, állunk a Ferencváros elleni meccs elébe. A Honvéd–Fradi mindig is kiemelt mérkőzés volt az életemben, edzőként sem lesz ez másként. Ráadásul egy kupacsata mindig kiélezett. A játékosaim figyelmét felhívtam arra, ne feledjék, honvédosnak lenni nagyon jó dolog, azt szeretném, ha szerdán a pályán ez sütne belőlük. Élvezzék a futballt, és győzzük le valahogy a Ferencvárost.” - mondta el Csábi József, a Honvéd új edzője, még a mérkőzés kezdete előtt.

Kép: Nemzeti Sport Online

Videó: MLSZ TV

További információkért látogass el a Nemzeti Sport Online oldalára.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr396847125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása