Visszavonult Orbán Gáspár
2014. július 18. írta: Tibi5000

Visszavonult Orbán Gáspár

Végül is abbahagyta a mostani miniszterelnök fia a profi futballt, aki egyébként a Puskás Akadémia hivatalos játékosa volt. Rengeteg játékos hagyta el mostanában a csapatot, és egy temérdek "új hús" is jött, a távozók között lehet fellelni Orbán Gáspár nevét is, ám ő nem csak, hogy elmegy a csapattól, vissza is vonul.

A hvg értesülései szerint a fiatal játékos azért hagyja abba a futballt, mert azt szeretné, hogy a teljesítménye alapján ítélnék meg, és nem miniszterelnök édesapja, Orbán Viktor miatt. 

„Szeretné, ha saját teljesítménye alapján ítélnék meg, és nem az alapján, hogy ki az apja” - ezt már szó szerint mondta a hvg forrása, aki szerint Gáspárt már régóta zavarja az alábbi probléma.

Gáspár, Orbán Viktor fia egyébként a VIP díszpáholyból nézte végig a 2014-es Világbajnokság döntőjét, ami persze beindította a rosszindulatú pletykákat és a mémeket is. Ezért a fiatal játékos levelet is írt a 444.hu-nak, hogy mivel ő nem közszereplő, ne írjanak róla cikket.

A levelet úgy írta alá, mint "Orbán Gáspár, magyar állampolgár".

 

Tisztelt 444.hu Szerkesztőség!

Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a továbbiakban mindaddig, míg esetlegesen közszereplővé nem válok vagy ráutaló magatartást nem tanúsítok, ne közöljenek velem foglalkozó cikket. Semmilyen, erre Önöket feljogosító szerepkört vagy tisztséget nem töltök be, feladatot nem látok el, ezért nyomatékosan kérem a tisztelt Szerkesztőséget, hogy ezt a kérésemet tartsák szem előtt.

Köszönettel: Orbán Gáspár, magyar állampolgár - írta a miniszterelnök fia a levélben.

Természetesen hamar megjött a válasz is, miszerint azzal, hogy ott ült a díszpáholyban, egymilliárd ember láthatta, és Eric Cartman szemében is közszereplő lett, és állampolgárokról is lehet cikket írni.

Kép: hvg.hu

Sport-Király

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr576518091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása