Magyarország - Szerbia 8:6
2014. július 17. írta: Tibi5000

Magyarország - Szerbia 8:6

A 2014-es vízilabda Eb alatt lejátszott három mérkőzésből eddig veretlen a magyar csapat, a világ egyik legjobb együttese, aki ma gyakorlatilag történelmi előrelépést ért el, és legyőzte ősi ellenfelét, Szerbia válogatottját. A végeredmény 8-6 lett, a magyar csapat mos tényleg mindent beleadott, és ennek meg is lett a gyümölcse.

Elsőre Benedek Tibort kell megdicsérni, hogy volt mersze ilyen fontos mérkőzésen beállítani Decker Attilát Nagy Viktor helyett, másodjára pedig természetesen az említett Deckert kell megdicsérni. 

Az első hét percben egyik együttes sem dobott gólt, a helyzetek sorra mellé mentek, a magyarok azonban megszakították ezt a nullás sorozatot, sőt, egymás után kettőt is dobtak. 

Fontos azt is megemlíteni, hogy óriási hangulatban telt el a mérkőzés, ha valami motivációt ad a magyar csapatnak, akkor az a hazai szurkolás, és egytől-egyig megemelem a kalapom a játékosok és a szurkolók előtt is, mert ebben a győzelemben nekik is részük volt.

a 3. Negyed végénél 5-7 volt az eredmény magyar vezetéssel természetesen, így a szerbek két gólos hátrányból kezdték az utolsó negyedet, a legnagyobb örömünkre.

Az utolsó néhány percben azért kissé már megijedtem, persze akkor sem volt nagyobb gond, kettővel vezettek a mieink, és a szerbek is rendesen elfáradtak, Decker Attilán azonban kicsit sem lehetett látni a fáradás jeleit.

Az utolsó fél percben esett le, hogy milyen tettet is hajtottunk vége, és hogy a magyar csapat 8-6-ra legyőzte Szerbia válogatottját. Azt a Szerbiát, akiktől egyszer kikaptunk 6:10-re, 13:10-re, 10:14-re, és még sorolhatnám, de most végre mi diadalmaskodtunk 8-6-os arányban.

Nem hiába írtam is tegnap, hogy a magyarok a világ legjobbjai a vízilabda területén. De jó is ezt kimondani.. Ennek ellenére érdekes statisztikára bukkantam, az első negyed volt az egyetlen, amit megnyertünk, a többinek döntetlen lett a vége.

Gratulálok a magyar csapatnak és szurkoljunk továbbra is Benedek Tiboréknak! :)

"Decker Attila, a megmentő"

Kép: Nemzeti Sport

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr326517897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása