Hírek: Huszti Kínába, Navas Madridba
2014. július 16. írta: Tibi5000

Hírek: Huszti Kínába, Navas Madridba

Huszti Szabolcs Kínába igazol

A Hannover a hivatalos oldalán jelentette be, hogy egyik legjobb játékosuk, Huszti Szabolcs eligazol, méghozzá a kínai Changchun Yatai-hoz. Ez pont olyan álomcsapat, amit minden blogger és újságíró álma leírni. Huszti hamarosan nem kis utat fog megtenni az orvosi vizsgálat miatt, majd ha ez rendben lesz, a játékos és a csapat a papírokat is alá fogják írni.

– Huszti Szabolcs azzal a határozott akarattal fordult hozzánk, hogy el akar igazolni. Köszönjük neki a Hannoverben nyújtott teljesítményét, a kívánságát pedig tiszteletben tartottuk - ezt Martin Kind mondta.

A német Bild nemrég még azt írta, hogy a kínai csapat 1,2 millió euróért akarja megvenni a játékost, a Hannover azonban 2 millió eurót kér érte, valószínűleg a két összeg között egyeztek meg, valahol 1,5 vagy 1,6 millió euró között.

A kínai csapatnál Huszti lesz a negyedik a légiós, a bajnokságban jelenleg a 11. helyet foglalja el a csapat.

 

Kép: www.hatharom.hu

Keylor Navas a Real Madridé

Huszti Szabolcs után most egy újabb kiválóság távozik a klubjából, Keylor Navas, aki Costa Rica kapuját védte a 2014-es VB során, most 10 millió euróért a Real Madrid vinné a Levantétól.

A hírt elsőként a Marca hozta le, miszerint az Aranykesztyű-re is jelölt kapust a blancók leigazolnák, és már a 10 millió eurós kivásárlási árat is kifizette már a csapatnak.

Ezután persze felvetődik a kérdés, hogy az Iker Cassilas helyett rengetegszer beálló Diego Lópezzel mi lesz? Ő valószínűleg eligazol a csapattól, az AS Monaco és a Napoli és leszerződtetheti Lópezt. 

 

Kép: www.foci-live.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr156513369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása