Allegri a Juventus új edzője
2014. július 16. írta: Tibi5000

Allegri a Juventus új edzője

Olyan hirtelen történt minden, hogy időm se volt megírni, hogy a Seria A-ban szereplő Juventus edzője, akinek már összeforrott a neve a csapattal, elhagyja az együttest. A szurkolók és az olasz fociban "érintettek" már tudják, Antonio Contéról van szó.

Ma 15:00-kor fogják bemutatni a Juventusban Massimiliano Allegrit, akinek már fél éve nem volt csapata, de biztos vagyok benne, profizmusát és tudását azóta is megőrizte. A 46 éves szakember ebben az évben ment el a Milántól, de előtte a Cagilari és a Sassuolo csapatát is irányította.

Most lehet, hogy egy picit nagyobb feladat vár majd az edzőre, miután Conte tegnap hirtelen lemondott, valószínűleg azért, mert ő lesz az új szövetségi kapitány. Azért pedig mindent..

Allegri játékosi pályafutása során rengeteg csapatnál volt néhány évig, a Padova, a Pescara, és a Livorno játékosa is volt, de igazi sztárcsapata csak a Milan volt, ahol 7 meccs alatt egyiken sem lőtt gólt, és még abban az évben eligazolt.

15:00-kor tehát számítsatok arra, hogy a sporthírportálok megrohamoznak titeket a hírrel, Allegri a Juventus új edzője. Hamarosan pedig az is hivatalossá válik, hogy Conte tényleg a válogatottért hagyta el a Juventust, vagy nem..

Fotó: Action Images

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr176513325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása