Nem kell a braziloknak Scolari
2014. július 14. írta: Tibi5000

Nem kell a braziloknak Scolari

Eljött az, amire titkon mindenki számított: brazil sajtóértesülések szerint menesztik a brazil válogatottól Luiz Felipe Scolarit, aki csak a 4. helyet tudta elérni a Hollandia, Argentína, és természetesen a győztes Németország után.

Scolari annak ellenére, hogy legutóbbi két mérkőzésén 10 gólt kapott, nem mondott le, a szövetségre bízta a sorsát, akik azonban nem kérnek a munkájából, legalábbis több brazil magazin hírként hozta le az erről szóló cikket. 

Az infó még nagyon friss, nincs egy napos, ezért konkrét információkat még nem tudni az esettel kapcsolatban, mindenesetre annyit tudunk, hogy Scolari csúfos VB szereplése után nem fogja többet dirigálni a brazil csapatot.

A kapitány egyébként 2002-ben VB-t nyert a brazilokkal, tehát tud valamit, ami azonban a 2014-es világbajnokságon nem jött ki: olyannyira nem, hogy Németország ellen 7-1-re, igen, 7-1-re, Hollandiától pedig 3-0-ra kapott ki Scolari együttese, ami szép szóval is egy rettenetes eredmény, főleg úgy, hogy ha minden igaz, Brazília a futball hazája, de így könnyen versenybe szállhatnak a németek..

"Csak ne rúgjanak még egyet, mint a magyaroknak.."

Kép: Action Images

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr186509029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása