Neymar nem érti Zuniga magyarázatát
2014. július 11. írta: Tibi5000

Neymar nem érti Zuniga magyarázatát

Brazíliának már akkor megásták a 24 karátos koporsóját, amikor még csak nem is készültek a Németország elleni mérkőzésre, ugyanis a kolumbiai sztárjátékos, Zuniga, mint az ismert, konkrétan belerúgott a hátába, és 2 centin múlt, hogy a fiatal játékosnak ne kelljen tolószékbe ülnie.

Neymar Zuniga magyarázatát nem érti, miszerint csak egy szokványos szerelést akart végrehajtani, viszont annyit elmondott, hogy nem haragszik a játékosra. Továbbá elmondta a véleményét a brazil 7-1-ről is, valamint azt, hogy Messi miatt Argentínának fog drukkolni a döntőben.

– Nem tudom, mi történhetett Németország ellen. Valamiért rövidzárlatot kapott a csapat, de kívülről könnyű okoskodni, ott bent a pályán már nehezebb. Ez egy történelmi vereség, de ettől még nincs okunk arra, hogy lehajtott fejjel járjunk az utcán. Ilyen a sport, remélem, minél hamarabb lesz okunk mosolyogni. Én is tagja vagyok ennek a csapatnak, annak is, amelyik 7-1-re kikapott, és ezt nem szégyellem, büszke vagyok arra, hogy Thiago Silva, vagy Fred csapattársa vagyok - mondta el a fiatal klasszis.

Neymar egyébként csigolyarepedést szenvedett, de alaposan ráhozta a frászt a szövetségi kapitányra, amikor is azt mondta, hogy nem érzi a lábát.

– Mindkét csapatnak szerencsét kívánok. Ugyanakkor Lionel Messi már mindent elért a futballban, ő igazán megérdemelné a világbajnoki címet. Mint barátja és csapattársa is szurkolok neki is, mint ahogy Javier Mascheranónak is.

Zuniga egyébként másnap felhívta a brazil játékost, aki szép karriert kívánt a kolumbiainak, de a szokványos szerelés dumát még mindig nem nyeli le, és igazi is van, azt kell mondjam.

Kép: csakfoci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr286499333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása