Németország - Brazília 7:1
2014. július 09. írta: Tibi5000

Németország - Brazília 7:1

Amikor felmentem a Facebook oldalamra az első félidő után, elárasztott az ismerőseim által írt vélemények a meccsel kapcsolatban: volt itt szitkozódás, szurkolás, viccelődés, a lényeg ugyanaz: Brazília nagyon csúnyán leégett saját hazájában, Joachim Löv csapata pedig nagyon úgy tűnik, meg sem áll a győzelemig. A brazil csapat az utolsó percben szépített, ami persze nem tudja feledtetni a 7 gólt, de legalább be tudtak találni Neuer kapujába, és kiderült, hogy nem is bevédhetetlen. 

Amikor hallottam a végeredményt, azt hittem, hogy a magyarok futballoznak a németekkel, de aztán gyorsan eszembe jutott, hogy ki is a két harcoló fél. Egervári Sándor szakértőnk úgy értékelte a brazilok játékát, hogy az elmúlt hét gól volt a hibás, amiben teljes mértékben egyetértek vele.

Majdnem olyan izgalmas és furcsa volt ez a meccs, mint egy spanyol szappanopera Fuentas Garcia Gartes Musca főszereplésével, Miroslav Klose pedig megdöntötte a VB-ken lőtt gólok mindenkori rekordját, szám szerint 16-ot.

Azután, hogy Hollandia és Costa Rica 0:0-ás meccset játszott egymással, azért a végére bepótoltuk a gólokat. Az első félidőben Müller, Klose, Kroos duplája, illetve Khedira találata döntötte el a mérkőzést.

Aztán jött még kettő Schürrle gól, amin már meg sem lepődtünk, Fred pedig talán élete legrosszabb és legkínosabb meccsén vett részt: a brazil szurkolók közül ott szidták a játékost, ahol csak tudták, ráadásul még rosszul is focizott.

Aztán jött a szépítés, Marcelo gólpasszából, Oscar használta ki Neuer egy pillanatnyi hibáját. Ez persze nem volt elég, ennél sokkal több kell majd a bronzmeccsen, ami úgy kell a brazil csapatnak, mint egy falat kenyér, hogy elkerüljék a totális leégést.

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr306486543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása