Oroszország - Dél-Korea 1:1
2014. június 18. írta: Tibi5000

Oroszország - Dél-Korea 1:1

Mivel a blog.hu is "sünetelt", és a meccs sem volt annyira izgalmas, hogy megírjam, így inkább most öntöm ki a szívem az orosz-dél-Korea meccsről. Fabi Capello, aki a születésnapját is ünnepelte, nem tudott beszélni Akinfejevvel, mert doppingvizsgálatra vitték. Talán jobban is járt az orosz játékos.

A kapus ugyanis egy hatalmasat hibázott, ami miatt Korea megszerezte a vezetést, az oroszok azonban egyenlítettek, majd a végén még támadni is próbálkoztak, de az eredmény végül nem változott, 1-1 lett.

„Sokkal idegesebbek voltunk, mint szoktunk. Küzdöttünk, hajtottunk és mentünk, ahogy az ellenfél engedte. Az első félidőben csak négyszer jutottunk el az ellenfél kapujáig, az ő támadásaikat sikerült megakadályozni. Egy egy után mindent megtettünk a második gól eléréséért” - mondta Capello, az orosz csapat kapitánya.

„Óriásit hibázott, a gól egyértelműen az övé volt. Nem beszéltem vele, mert rögtön elvitték doppingellenőrzésre” - tette hozzá a mester, amikor arról kérdezték, mit gondol Akinfejevről.

Azonban Dél-Korea sem volt elégedett a végkimenetellel, aminek Hong Mjung Bo hangot is adott: „Könnyű gólt engedélyeztünk az ellenfélnek. Sokkal inkább győzelemre kellett volna törekedni, de ez az első meccs volt, ami mindig a legnehezebb, szóval összességében elégedett vagyok a csapattal. Fizikailag és taktikailag jól teljesítettünk, intelligensen játszottunk. Most van időnk, fel kell készülni Algéria ellen” - mondta el.

Végül is egyik csapat sem elégedett, ráadásul a meccs sem volt túl jó, így a szurkolók sem repestek az örömtől. Egy felejthető meccset láttunk, mármint, aki látta, mert hajnali kettőkor lett vége.

Ha nem nézted meg élőben, nem kell túlságosan erőltetni magad, hogy megnézd az ismétlést.

 

Kép: Nemzeti Sport

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr166340217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása