A Real Madridé a BL serleg
2014. május 26. írta: Tibi5000

A Real Madridé a BL serleg

Aki esetleg azt hinné, hogy a 4-1 azt jelenti, a Real Madrid simán, izgalmak és nagy erőfeszítés nélkül nyerte meg a mérkőzést, nagyot téved. Egészen a 93. percig úgy tűnt, hogy az Atlético Madrid fogja elvinni a trófeát, a gól egyébként Cassilas hibája miatt történt, de miután a Real kiegyenlített, teljesen megváltozott a mérkőzés további része.

Ezután következett a kétszer tizenöt perces hosszabbítás, ami egészen a 110. percig nem is hozott választást, azonban mindenki megdöbbenésére a Real átvette a vezetést Bale góljával, tíz perccel a vége előtt. A döntő gólt Marcelo rúgta be majdnem a 120. percbe, akkor már eldőlt, ki is viszi haza a BL serleget. 

Ezután jött a kegyelemdöfés, CR7 nagy nehezen kiharcolt egy büntetőt, amit természetesen be is lőtt. Az év tehát most csak is kizárólag a Real Madridról fog szólni, remekül szerepeltek a meccsen, igaz, a bajnokságban azért az Atléticot nem sikerült utolérni. 

Fotó: Action Images

A második félidőtől kezdve megerősödött a játék a Real részéről, remekül játszottak, igaz, gólt csak az utolsó pillanatban tudtak szerezni. Gondoljunk csak bele, ha nincs Gareth Bale, akit annak idején rengeteg kritika ért, legfőképpen az ára miatt, most egy BL-t hozott a csapatnak... Hiszen, ha nem lett volna ő, most a R. Madrid csüggedhet, így viszont őket ünnepli a fél város. (A másik fele nem.)

Okunk tehát nem lehet panaszra, izgalmas mérkőzést láthattunk, aki pedig esetleg lemaradt volna, ajánlatos újranézni, még akkor is, hogy esetleg lelőttem a poént, és tudod, ki nyerte. :)

A madridi csapatnak immáron tizedjére sikerült elvinnie a neves trófeát, legutoljára 2002-ben, tehát csaknem 12 évig csak hallásból ismerték a kupát. Érdekességképpen először 1956-ban sikerült megszerezniük a győzelmet, majd még rá zsinórban négyszer.

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr846211899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása