Magyarország-Dánia 2:2
2014. május 23. írta: Tibi5000

Magyarország-Dánia 2:2

Kisebb kihagyás után most újra jelentkezünk, méghozzá egy viszonylag pozitív küllemű hírrel: Magyarországnak sikerült leikszelnie Dánia ellen tegnap, a debreceni arénában. Aki látta a mérkőzést, lehet, hogy nem örül a végeredménynek, hiszen sokéig mi uraltak a meccset, kétszer sikerült is megszereznünk a vezetést, a dán válogatottnak azonban sikerült döntetlenre hoznia az izgalmas mérkőzést.

Még nemrég arról lehetett olvasni, hogy Pintér Attilát beszédkészségei miatt az MLSZ tréningre küldte, tegnap már egy egész frappáns nyilatkozatot hozott össze.

Gulácsi remekül védekezett, a két gól a védelem hibája volt, akik azonban nem voltak mindig a helyzet magaslatán, de Dzsudzsáknak és Vargának köszönhetően sikerült egy pontot elhoznunk Debrecenből, ahogy nekik is.

A második félidőre sajnos elfáradtunk, rengetegszer kerültek helyzetbe, és sajnos legtöbbjüket sikerült is gólra váltani. A m. fél.-ben három percig tudtuk megtartani a 2-1-et, Schöne a 73. percben azonban eldöntötte a mérkőzést.

Összességében véve tehát nem olyan rossz ez a végeredmény, hiszen a dánok sokkal előrébb vannak a FIFA ranglistáján, mint mi, de ha a második játékrészben nem döcögünk ennyit a labdával, ebből akár még egy győzelem is kihozható lett volna. A potenciál megvolt benne.

A barátságos mérkőzésen Pintér Attila három új játékost is betett a csapatba, (Gulácsi P., Lang Á., Korhut M.) Ez a meccs ezerszer jobban sikerülhetett volna, ha nincsenek ilyen nagy botlásaink, az azért elvárható, hogy tartsuk az eredményt 2-1-nél, és rá három perc múlva már megint ne mi vezessünk. 

Egyszóval: ez a csapat még mindig lehetne jobb, van egy érzésem, hogy még mindig Egervári idejében érzik magukat, de csak gyakorlás kérdése az egész. Reméljük...

Fotó: Huszti István/Sport Géza

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr686197909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása