Meccsek: Mi történt ma?
2014. április 21. írta: Tibi5000

Meccsek: Mi történt ma?

Ma is voltak nagy rangadók és izgalmas mérkőzések, ezért felülkerekedtem, és számba vettem néhány mérkőzést, amit ma játszottak le. Aki lemaradt, az most mindent bepótolhat.

Bodo/Glimt - Rosenborg 2-2

A norvég bajnokság még nem rég kezdődött, ezért elég nehéz dolguk volt a sportfogadóknak a meccs megtippeléével. A bajnokságot jelenleg a Strömgodset vezeti, majdnem 100%-os mutatóval, ami azt jelenti, hogy a négy mérkőzésből háromszor nyert, egyszer döntetlenezett. A Rosenborg egy győzelemmel és kettő döntetlennel indított, míg a Bodo/Glimt egy győzelemmel, egy döntetlennel, és egy vereséggel. Szerintem a Rosenborg volt az esélyes, de mivel a Bodo otthon volt, így egy 2-2-őt el tudott csípni.

Setubal - Braga 1-1

Úgy tűnik, hogy ez a döntetlenek napja volt, ugyanis ez a rangadó is nyertes nélkül zárult. Nemrég lett vége, és piros laptól kezdve kihagyott büntetőig mindent láttunk. Én személy szerint Braga győzelemre számítottam, bár a tabellán is csak egy pont választja el őket, és ezen a mérkőzésen sem tudtak dűlőre jutni. A portugál bajnokságot szinte biztosan a Benfica nyerte, a 28 mérkőzésből, amit lejátszottak, mindössze egyszer kapott ki. Mögötte a Sporting és a Porto helyezkedik el.

Slavia Praha - Plzen 0-2

Most már direkt egy olyan meccset választottam, ahol nem döntetlen a végeredmény. Nos, ezen a cseh rangadón fölényesen nyert a Plzen, méghozzá kettővel. A Praha, akármennyire is otthon van, és próbálja elkerülni a kiesést, nem sikerült felülmúlnia a 2. helyezett Plzen-t. Egyébként még sok esélye van a feljutásra, több csapat is a kiesés szélén áll, és mindössze egy pont a különbség, vagy annyi se.

FC Köln - VfL Bochum 3-1

Alaposan ráijeszthetett a Bochum azokra a fogadókra, akik a Köln csapatát tartották esélyesnek, ugyanis elsőként a 42. percbe megszerezték a vezetést. A csapat úgy tűnik, hogy a második félidőre összekapta magát, és rúgott egyet, majd a 60. percnél Helmes kihagyott egy büntetőt, azonban végül is sikerült betalálnia. Ekkor már vezetett a Köln, de az eredmény még változhatott volna. Változott is, Ujah tette rá az í-re a pontot, és ezzel eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét. A Köln egyébként remekül szerepel, felfog jutni az első osztályba, a Bochum azonban kiesés közeli állapotban van.

Sport-Király

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr966067167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása