Nem távozik Jürgen Klopp a Dortmundtól
2014. április 20. írta: Tibi5000

Nem távozik Jürgen Klopp a Dortmundtól

A Barcelonával és a Tottenham csapatával is hírbe hozták a népszerű menedzsert, Jürgen Kloppot, aki most megnyugtatta a Dortmund szurkolóit: nem kell hinni a pletykáknak, nem távozik a német csapattól, akik egyébként nemrég 0-3-ra lealázták a Bayern Münchent.

Mint már említettem, rengeteg pletyka keringett Klopp körül, spanyol lapok azt cikkezték, hogy a német fogja váltani a Barcelonánál Gerardo Martíno jelenlegi vezetőedzőt, de olyan híresztelések is voltak, hogy az angol Tottanhem-höz fog szerződni. 

A Dortmund internetes oldalán nyugtatott meg minden rajongót, hogy sokáig fogják még látni a német csapat kispadján. 

– Nem szükséges a témával foglalkozni. Mindannyian egy kicsit szerelmesek vagyunk ebbe a klubba és abba, ahogyan nálunk mennek a dolgok – fogalmazott.

Az a "sokáig fogják még látni" mit jelent? A szerződése 2018-ig köti a klubhoz, ami azt jelenti, hogy négy évig vezeti még a sárga-feketéket, sokuk nagy örömére.

 

Fotó: Csakfoci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr16055737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása