Nyert a Vidi Újpesten
2014. április 19. írta: Tibi5000

Nyert a Vidi Újpesten

Paraiba, a Videoton játékosa nagyon csalódott volt, miután a Lombard Pápa ellen nem sikerült fölényes győzelmet aratni, sőt, győzelmet sem. 2-2 lett a végeredmény. Paraiba így látta a csapat helyzetét, még a meccs előtt. A csapatnak egyébként sikerült győznie, 1-2 lett a végeredmény.

– Az eredmény tekintetében nagyon csalódottak voltunk a Pápa elleni mérkőzés után, hiszen hazai pályán kötelező lett volna a győzelem az elmúlt fordulóban. Személy szerint természetesen örültem, hogy hosszú idő után újra lehetőséget kaptam bajnoki találkozón is, jól éreztem magam a játék közben, ugyanakkor sajnálom, hogy nem tudtam annyit segíteni a csapatnak, ami elegendő lett volna a három pont megszerzéséhez. Ez az első állomása volt a visszatérésemnek, mindent megteszek, hogy a jövőben rendszeresen játszani tudjak és erőssége legyek a Vidinek. Azon dolgozunk nap mint nap, hogy ebből a mostani, gyengébb időszakból, amikor nem jönnek az eredmények, kitörjön a csapat, remélem, ennek megfelelően alakul a következő bajnokink Újpesten. Ahol borzasztó nehéz dolgunk lesz, hiszen egy nagy hagyományokkal rendelkező, jó csapathoz látogatunk. Mindenkinek erre a feladatra kell koncentrálnia, a maximumnál is többet kell kihoznunk magunkból, hogy győzni tudjunk a Szusza Ferenc Stadionban, de bízom benne, hogy sikerül – mondta el a Videoton FC támadója.

 

A Videoton részéről mindkettő gólt Ze Luis rúgta, míg az egyetlen Újpesti gólt Kabát Péter rúgta. A Székesfehérvári csapat ezzel a győzelemmel most dobogós, a harmadik helyet foglalja el, az Újpest pedig a tizenegyedik pozícióban áll.

Jelenleg egy NB I-es mérkőzés folyik, a Kaposvár-Haladás, mely most 1-0-ra áll. Igen, az utolsó helyezett Kaposvár vezet, jól látod.

 (Fotó és forrás: vidi.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr196053942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása