Elhunyt a West Ham játékosa
2014. április 18. írta: Tibi5000

Elhunyt a West Ham játékosa

Sajnos rosszt hír kell közölnöm a szurkolókkal és a Premier League kedvelőivel: a mindössze 20 éves Dylan Tombides hererák következtében, ma, azaz pénteken életét vesztette - közölte a klub hivatalos honlapja.

Nagy jövőt jósoltak a fiatal játékosnak, aki egyébként görög származású, de Ausztráliában született, Perth-ben. Játszott az Ausztrál válogatott U17-es, és az U22-es válogatottjában, ahol egy gólt is szerzett.

A játékos 2012 előtt még csak az utánpótláscsapatban szerepelt, de aztán pályára léphetett  Ligakupában, a Wigan ellen.

Nem sokkal később hererákot diagnosztizáltak nála. A fiatal futballista rengeteget küzdött a kór ellen, de végül legyőzte a betegsége. A West Ham szombati mérkőzésén egy perc gyászszünetet fognak tartani, és a játékosok fekete karszalagban fognak pályára lépni.

A hererák egyébként az egyik legkönnyebben gyógyítható betegség a rákfajták közül, de Dylan sajnos nem tudott felépülni. Tévedés, hogy csak öregkorban alakulhat ki, leggyakrabban 15, és 40 éves férfiaknál alakul ki. A betegek 100%-a felépül, és teljes életét tud élni.

Sajnos a West Ham United játékosára ez nem igaz. Nyugodjon Békében!

Információk: FFT, Femina.hu

Eredeti cikk, ami megjelent a klub hivatalos honlapján:  http://www.whufc.com/articles/20140418/west-ham-united-statement_2236884_3774196

Fotó: http://www.whufc.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr816051187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása