Hamilton szerelmes
2014. április 10. írta: Tibi5000

Hamilton szerelmes

Nem lehetne nagyon megnevezni Lewis Hamilton és kedvese, Nicole Scherzinger kapcsolatát. Hol együtt vannak, hol szakítottak, hol jóban vannak, hol rosszban vannak... Úgy tűnik azonban, hogy most a "nyugis" időszak jött el a kapcsolatukban, Nicole a F1-es futamon is ott volt, és szurkolt Hamiltonnak, aki megállíthatatlan volt.

Még 2007-ben ismerték meg egymást egy díjátadó gálán, de ilyen se veled, se nélküled kapcsolatuk volt, feltehetően a munkájuk és a távollét miatt. Tavaly is külön éltek egy jó darabig, pontosabban több hónapon át, de végül újra összejöttek.

Most úgy tűnik, újra jóban vannak, ugyanis Nicole még az X-Faktor következő évadjának mentori felkérést is elutasította, hogy többet legyen együtt a Száguldó cirkuszban versenyző Hamiltonnal. 

Ráadásul eddig nem mutatkozott nagyon F1-es versenyeken, azonban most a Bahreini tesztre elkísérte szerelmét, és feltett kezekkel drukkolt neki.

Hamilton emiatt remekül teljesít, ellenben tavaly, amikor csak egy futamot sikerült megnyernie, és barátnőjével is megromlott a kapcsolata. Sőt, mostanában rendkívül sokat mosolyog.

„Ha megtalálod azt, aki igazán különleges a számodra, SOHA ne engedd el, bármi is történjék! Semmi a világon nem fontosabb ennél..." - írta ki Facebook oldalára a nagy szerelmes F1-es.

Lehet, hogy most révbe ért a kapcsolata, és emiatt egy Világbajnoki címet is el tud "csípni".

 

Fotó: Blikk.hu

Sport-Király

F1

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr586013146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása