Magánvélemény: Ferencváros névváltoztatás
2014. április 09. írta: Tibi5000

Magánvélemény: Ferencváros névváltoztatás

Nemrég látott napvilágot az a hír, miszerint a Ferencváros pénzügyi okokból, az újjáépítés után nem Albert Flórián Stadionnak fogja hívni a székhelyét. Az ügyből azonnal botrány lett, Albert fia, Flórián sem tudott nagyon mit mondani. 

Nos, én sem tudok nagyon mit mondani. Az sem szép dolog, hogy csakis pénzügyi okokból döntöttek a névváltoztatás mellett, legalábbis én így hallottam. (Ugyan mi okból változtatnák meg a nevet, inkább büszkének kellene lenniük Albert Flórián egykori teljesítménye miatt).

Sok ismerősöm, akik egyébként világ életükben Fradi drukkerek voltak, most elhatárolódtak a csapattól. Ellenben ismerik olyanokat is, akiket ez az egész nem zavar, mert attól a futballisták nem lesznek se jobbak, se rosszabbak.

Én azért csinálnék egy privát felmérést a játékosok között, hogy ugyan mennyire örülnek annak, hogy az egyetlen magyar Aranylabdás nevét másra cseréli a Ferencváros. Feltételezem, hogy ők sem repesnek az örömtől.

Én addig nem akar senkit kritizálni, amíg pontosan ki nem derül, mi a háttérben, és mi történt valójában. De már több híres magyar sportújság is megerősítette a híreket, szóval több mint biztos, hogy nem kacsa a dolog.

A Ferencváros stadionjába jelenleg komoly építések zajlanak, pontos időpont sincsen, hogy mikor készülnek el vele, és mi lesz az új név. 

Ezzel a cikkel tehát elindítom új rovatomat, a Magánvéleményt. Jó olvasást kívánok mindenkinek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr506002419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása