Insigne leszólta a szurkolóit
2014. április 08. írta: Tibi5000

Insigne leszólta a szurkolóit

Lorenzo Insigne pontosan tudja, hogy a Napoli csapatának szurkolói nem kispályások, sőt, az egyik legfanatikusabb szurkolótábor. Szerinte a szurkolóknak csak az a játékos jó, aki a gólokat lövi, és a többieket nem veszik figyelembe.

- Több szeretetre számítottam azzal, hogy a Napoliban futballozom. Itt szokatlanok a szurkolók, mert csak az jut el hozzájuk, ki lövi a gólokat, de azzal nem foglalkoznak, ki mit tesz le az asztalra a csapatért. A Napoliban ha csatár vagy, és nem lősz gólt akkor egy senki vagy. Keményen dolgozom, és feláldozom magam az együttesért még akkor is, ha nem sikerül betalálnom. Szeretném elmondani még a szurkolóknak, hogy az idény végéig küzdeni fogunk a második helyért. Szégyellem, hogy a kisebb klubok ellen annyi pontot elhullajtottunk - mondta a futballista.

Insigne-nek egyébként nem megy mostanában a góllövés, eddig csak kétszer sikerült betalálnia.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr675988513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása