Hamarosan jön hazánkba a Ribéry könyv!
2014. április 08. írta: Tibi5000

Hamarosan jön hazánkba a Ribéry könyv!

Franck Ribéry, a Bayern München egyik legjobb játékosa nemrég adta ki életrajzi könyvét Franck címmel. Jó hír a szurkolóknak és az érdeklődőknek, hogy hamarosan Magyarországon is kapható lesz, ugyanis a Four Four Two magazin, rövidítve a FFT régóta azon tárgyal a francia felekkel, hogy hazánkba is eljusson a könyv.

Sok mindenre választ fogunk kapni a Bayern Münchennel kapcsolatban, de biztos, hogy a szomorú balesetének is fog szentelni egy-egy fejezetet.

A könyv Magyarországra "hozatala" eddig nagyon jól megy, reméljük, hogy a magazinnak sikerül megállapodnia a jogokról a franciákkal.

A tz.de német lap interjúvolta meg Alexis Menuge-t, aki írta Ribéryről szóló könyvet jelentette meg. Az interjú ezen a linken elérhető, akit érdekel, na meg persze tud németül: http://www.tz.de/sport/fc-bayern/biograph-alexis-menuge-tz-interview-franck-ribery-bleibt-ende-bayern-3457746.html

Szóval kis türelem kell, és hamarosan akár Te is olvashatod a Bayern München legendás játékosának életrajzi könyvét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr825988116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása