Lebukott az afrikai játékos
2014. február 13. írta: Tibi5000

Lebukott az afrikai játékos

Nem tudom, hogy Joseph Minala mit gondolt akkor, amikor azt mondta, hogy igazából 1996. augusztus 16.-án született. Akkor került nehéz helyzetbe, amikor meghívót kapott az első csapatnak a keretébe. Ezután több kép is felkerült róla az internetre, melyen bebizonyítható, hogy bizony aligha lehet 17...

Nem csak néhány évet tagadott le, hanem több mint húszat!, ugyanis most jelenleg 42 éves a szemérmetlenül hazudozó labdarúgó. Bár ez nem volt akkora meglepetés, lásd: a képet.

 A csalást először egy szenegáli újság közölte, ők írták meg, hogy Minala igazából 42 éves. Ha esetleg valaki kételkedne, amit nehezen hiszek, a lap állítása szerint bizonyítani is tudják a születési dátumot. (Csak rá kell nézni a képre...)

Ezek után még nem lehet tudni, hogy mi lesz az afrikai játékos büntetése, aki egyébként a Lazio csapatánál játszott volna, de annyi biztos, hogy nem kap helyet majd az olasz együttes korosztályos csapataiban.

Sport-Király

Fotó:FourFourTwo

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr95813125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jones4 2014.02.14. 13:16:47

Legfrissebb tudásom szerint a Lazio még mindig azt állítja, hogy 17 és perelni fogja az újságot. Amúgy remek a blog, elismerésem!

Tibi5000 · http://sport-kiraly.blog.hu/ 2014.02.14. 15:57:11

@jones4: Ez azért már tényleg nevetséges, vakok ezek?? :O
Köszönöm szépen a dicséretet.
süti beállítások módosítása