Összecsapott a román és a magyar szurkolótábor
2013. szeptember 06. írta: Tibi5000

Összecsapott a román és a magyar szurkolótábor

   Már beszámoltam arról, hogy a magyar csapat pár órája megérkezett Románia fővárosába, Bukarestbe. Gondolhattuk, hogy nem fogadják majd tárt karokkal a csapatot, de amit most a románok csináltak, gyalázás. A szurkolók hirtelen összecsaptak a rendőrséggel, és egy rövid dulakodás után egy autóbuszra tessékelték őket, és elszállították a helyszínről.

   A magyarokat azzal a szóval fogadták, hogy bozgori, ami annyit jelent, hazátlan. A román szurkolók folyamatosan ezt skandálták, de kíváncsi leszek a mérkőzés végére, hisz az nevet, aki utoljára nevet. A magyarok szurkolók sem voltak restek, egyesek "cigányozással", és sörösüvegek dobálásával válaszoltak a románoknak.

   A szurkolók ellen, egyaránt magyar és román részről könnygázt és gumibotot vetettek be, és elszállították őket egy busszal. A mérkőzés címe elég találó lenne: Románia-Magyarország-Csendőrség 0-0-1

   A szóvívő szerint tehát sikerült a dulakodókat elvinniük, akik már nem fogják a stadionban látni a mérkőzést. 

                                                

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr525498364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása