Megérkezett a magyar csapat
2013. szeptember 06. írta: Tibi5000

Megérkezett a magyar csapat

   Már az első mérkőzésen is felfokozott volt a hangulat, erről ne is beszéljünk. A játékosok hónapok óta erre a meccsre készülne. 

   Nemrég érkezett meg a magyar csapat Románia fővárosába, Bukarestbe. Nem kérdés, a válogatott győzni jött az országba, nem pedig döntetlenezni, mint az első mérkőzésen. 

   – Nem játszottam Romániában soha életemben, de szerintem nem lesz gond a környezettel. Lehet ellenséges hangulat vár majd ránk, de ez inkább motivál minket, mintsem bénítólag hatna. A saját szurkolóink szeretetéből merítünk erőt, abból, hogy idejönnek, szurkolnak, gondolnak ránk. Nekünk pedig profi csapatmunkát kell hozni, hogy elérjük a célunkat és örömet szerezzünk nekik is – nyilatkozta Bogdán Ádám, a Bolton kapusa.

   – Érezhetően felfokozott a hangulat, otthon is óriási volt az érdeklődés, itt Bukarestben a repülőtéren is több újságíró, riporter várt minket – mondta a 63 éves szövetségi kapitány, Egervári Sándor, akiket fokozottan védett a bukaresti rendőrség, a botrány elkerülése végett.

   Az M1 is közvetíteni fogja a mérkőzést, 19:45-es kezdéssel.

                    Megérkezett a magyar csapat Bukarestbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr155498123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása