1-1!
2013. január 31. írta: Tibi5000

1-1!

Tegnap már tájékoztattalak titeket, hogy egy elképesztő izgalmas kupa meccs veszi kezdetét, a Real Madrid és a Barcelona találkozott egymással. Ismét iksz lett a vége a meccsnek, sőt, még izgalmasnak is alig mondható.

Már az első gól elég késve érkezett, a Barcelona csak 49. percben tudta megszerezni a vezetést, Fabregas góljával, Messi gólpasszával. Aztán két csere is történt Madridi részről, és csak a 82. percben tudott egyenlíteni a Real. Öziltől kezdve Cristiano Ronaldoig minden kulcsember a pályán volt, ám a madridiak gólját most még sem ők lőtték. 

A hátvéd Varane. A Barcelona a 4-3-3-as felállást választotta, míg a Királyi Gárda a 4-2-3-1 mellett döntött. Jó kérdés ki játszott jobban, de a lényeg az, nem minden erejét adták bele a csapatok. Mivel nem indulhat egy Real-Barca meccs dulakodás nélkül, ez sem lett az, Piqué már a második percben sárga lapot kapott.

„Varane ennél jobban nem játszhatott volna. Tökéletes mérkőzése volt, ő szerezte az egyenlítő gólunkat. Ismétlem, ennél jobb nem lehetett volna. Nagyszerű látni a fejlődést rajta, s emellett az esze is a helyén van” – fejezte ki véleményét Aitor Karanka.

„Az egész csapat nagyszerűen játszott, még azok a labdarúgók is, akik nem a megszokott posztjukon szerepeltek a sok hiányzó miatt” – tette hozzá Mourinho helyettese.

„Muszáj volt választani a két kapus között. Diego sokéves tapasztalata és higgadtsága meggyőzött minket. Ettől függetlenül Adánban továbbra is bízunk. A jövőben is az áll a kapuban, akit épp jobbnak, a célra megfelelőbbnek látunk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr525055240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása