Hogyan legyünk profi sportfogadók?
2012. szeptember 02. írta: Tibi5000

Hogyan legyünk profi sportfogadók?

Biztosan mindannyian megpróbálkoztunk már szerencsejátékkal, még ha nem is többször, csak egyszer. Hát általában, ha legalább harmincezer forintot szeretnénk nyerni, kettő döntetlent minimum be kell rakni, de persze a mérkőzések mennyiségétől is függ. Egy izgalmas cikk, megtanít profin játszani, s végül még egy képzeletbeli tippmixet is összeállítunk.

Először is az alapozáson múlik minden. Ha csak egyszerűen az odds, (szorzók) szerint írjuk a szelvényt, nem jósolok nagy jövőt. Mindenképpen kell egy NS, vagy éppen egy KS, (Nemzeti Sport, Képes Sport), egy internet ahol megnézhetjük a tabellákat, és bővebb információkat láthatunk. Vagy, ha éppen nem akarunk fizetni a Nemzeti Sport miatt, és van itthon internet, megnézhetik a Nemzeti Sport Online-on, teljesen ingyen. De térjünk vissza a tárgyra. Annyiszor halottam már, hogy a lottózó előtt néhányan megkérdezik, hogy hogyan lehetnek profi sportfogadók?

Erre most egyszerű a válasz. Lényegében profi sportfogadók azért nem lehetünk, mert még ha csak egy mérkőzést is játszunk, ott van az esély, hogy nem jön be. Szóval profik ebbe nem lehetünk, viszont, megtanulhatjuk ennek a "mesterségnek" a fortélyait. Aki játszik tippmixet, vagy éppen bármit, én teljesen megértem, lehet vele kétszázezret is nyerni, úgy, hogy éppen a nyerőnek 4 hónapi fizetése nem annyi. Így könnyebb. Viszont azért számolni kell azzal, hogy, például felrakunk ezer forintot, mert éppen nyertünk egy kaparóson, nem biztos, hogy bejön. Ezért szoktam én mindig azt mondani, inkább a legkisebb tétet rakjuk rá, ami ez esetben 200 Ft, de akkor lehet egy kicsit vadabb, (pl.. egy 8,00-as odds).

Most pedig az egyik legizgalmasabb rész, ahol megtudjuk, hogy lehet, majdnem hibátlanul tippelni! (Összeállítjunk egy képzeletbeli tippmixet a 2012. augusztus 26. eseményekről!

STOKE - ARSENAL  V  (Nem mintha nagyon megverné az Arsenal a Stoke-ot. Távozott Van Persie és Song)

Liverpool - Manchester C. V (Hatalmas  győzelmet várok a City-től)

Mons - Club Brugge V (Esélyesebb a Brugge)

Nijmegen - Twente V (Mindenképpen Twente!)

Debrecen - Pápa H (Valószínűleg a Debrecen nyeri!)

Videoton - Haladás X (Én döntetlent érzek ebbe a meccsbe!)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr594732531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása